Vi arbetar alltid i nära samarbete med våra kunder så att dom kan erbjuda ett sortiment som uppfylla patienternas behov och önskemål.

Se delar av vårt sortiment nedanför.

Premium Flex

Vårt mest exklusiva fotinlägg med en stabil EVA bas kombinerat med ett lager extremt stötdämpande poron. Fotinlägget kläs sedan i valfritt material. Här har handläggaren möjlighet att styra över förhållandet mellan det stötdämpande och det stabila materialet. Med vår avancerade teknik är vi ensamma om att kunna ge handläggaren dessa valmöjligheter.

Tunna inlägg i hårdplast

Vi erbjuder flera varianter av smidigare fotinlägg som passar till skor som inte är så rymliga. Exempelvis fotbollsskor, finskor och pumps.

EVA, enkomponent 

Finns i tre hårdheter. Mjuk, medel och hård. Vi kan med största sannolikhet hävda att ytan på dessa  fotinlägg är marknadens bästa. Vi har utvecklat en frästeknik som gör att klädsel på cnc-frästa fotinlägg är ett minne blott.

EVA, tvåkomponent 

Finns i tre bashårdheter. Mjuk, medel och hård. Kombineras sedan med ett heltäckande tryckavlastande material. Det tryckavlastande materialet finns i 4 hårdheter 18 shore, 22 shore, 25 shore samt 30 shore. Dessa inlägg lämpar sig främst till patienter med behov av tryckavlastning över hela foten. Fotinlägget är även lämpligt där antibakteriella egenskaper är av stor vikt.

EVA, SoftSpot 

Finns i tre bashårdheter. Mjuk, medel och hård. Våra tekniker modellerar därefter in ett mjukare material in i fotinlägget på den specifika plats där handläggaren markerat på foten före 3D scanningen.